Mega Millions Jackpot stiger

Mega Millions er kendt for sin enorme jackpot, som stadig er den tredjestørste i lotteriets historie. Denne artikel omhandler oddsene for at vinde denne gevinst, hvordan man beregner udbetalingen, og skatterådgivning for jackpotvindere. Den vil også dække den seneste udvikling og kommende spil. Dette er et must-read for alle spillere!

Mega Millions-jackpot er fortsat den tredjestørste i Mega Millions-historien

Med mere end 830 millioner dollars i kontanter på bordet har Mega Millions-jackpotten været uopkrævet i næsten en måned. En spiller fra Illinois matchede seks af de syv hovedtal og golfbolden, men har endnu ikke gjort krav på sin gevinst. Vinderen, som købte sin billet på en tankstation i Des Plaines, har et år til at kræve sin gevinst. I øjeblikket er Mega Millions-jackpotten den tredjestørste i spillets historie. Rekorden er på 1,537 mia. dollars, som blev vundet af en indbygger i South Carolina den 23. oktober 2018.

Siden jackpotten sidst blev vundet den 15. april 2018, har der været 17 millioner vinderbilletter. Af disse var 29 lodder mere end 1 million dollars værd. Disse store præmier er blevet vundet i 16 stater i hele landet. Staten South Carolina, staten North Dakota, staten Ohio og byen Minnesota har alle produceret en Mega Millions jackpot-vinder.

Odds for at vinde

Da Mega Millions-jackpotten nærmer sig 1 milliard dollars, er der mange, der overvejer at købe en kupon. Selv om dette er en fantastisk mulighed for folk, der ikke spiller spillet regelmæssigt, er der nogle vigtige ting, du bør overveje, før du bruger dine penge. For det første skal du forstå oddsene for at vinde en jackpot. Uanset hvor stor jackpotten er, er chancerne for at vinde stadig meget små.

For det andet øger køb af flere lodder dine chancer for at vinde en jackpot. Hvis du køber to lodder i Mega Millions-lotteriet, fordobles dine chancer for at vinde. Det lyder måske som en god måde at øge dine vinderchancer på, men det er også en meget risikabel strategi. Det betyder, at du bruger flere penge og udsætter dig selv for en større risiko.

Oddsene for at vinde Mega Millions-jackpotten er stadig ekstremt lave, men de er for nylig steget. Dette skyldes sandsynligvis en nylig ændring af reglerne. Mega Millions-embedsmænd ændrede oddsene i oktober sidste år for at gøre jackpots mere sjældne. Siden ændringen er jackpots steget med 33 %.

Sådan beregner du udbetalingen

Den forventede kontante udbetaling for jackpotten beregnes ved at bruge jackpottens kontante værdi og antallet af billetter i spil. Den forventede kontante udbetaling er ca. halvdelen af den annoncerede værdi af jackpotten. Afhængigt af rentesatsen vil brøken eller udbetalingen stige eller falde. Nedenstående tabel viser udbetalingen i forhold til den annoncerede værdi af jackpotten ved forskellige rentesatser. Tabellen er baseret på en antaget jackpotværdi på 100 000 000 USD. Den kan dog direkte skaleres til enhver vilkårlig jackpotstørrelse.

Skatterådgivning for jackpot-vindere

Hvis du lige har vundet en lotterijackpot, spekulerer du sikkert på, hvilke skatter du skal betale. Det er en god idé at få skatterådgivning fra en professionel. På den måde kan du træffe smarte beslutninger om modtagelse og forbrug af din gevinst, og du kan sikre dig, at din gevinst vil vare så længe som muligt. Ved at bruge råd fra en skatteprofessionel kan du få mest muligt ud af din gevinst og bevare den til fremtidige generationer.

Først og fremmest vil din jackpotgevinst blive beskattet med en højere skattesats, end du måske er vant til. Hvis du f.eks. har vundet i lotteriet og modtaget et engangsbeløb, vil du sandsynligvis være i den højeste skatteklasse for det år, du vandt. Det betyder dog ikke, at du skal betale en højere skattesats hvert år. Afhængigt af din situation kan du også være i stand til at tegne en livrente i stedet.

En anden mulighed for at undgå at betale skat af din gevinst er at fortabe eller donere gevinsten. Afhængigt af størrelsen af din gevinst kan du få skattefrie gaver, hvis du vælger denne mulighed. Men pas på, at du ikke giver for meget af din gevinst væk. Skattevæsenet kan betragte din gevinst som en gave og beskatte den i overensstemmelse hermed. Hvis du beslutter dig for at donere din gevinst, skal du sørge for at få en skriftlig kontrakt fra den virksomhed, der ejer den.

08092016_fotos_konf